Skip to content
28. september 2010 / Julie

Shine On You Crazy Diamond

Shine On You Crazy Diamond er en av mine favorittlåter. Vil anbefale dere å høre hele låta, om enn bare i bakgrunn. Det er ei utrolig flott låt.

Gammern våres

Romeo er en god gammel diamant som bare fortsetter og skinne på sin vanlige måte. Jeg ble ferdig tidlig på skolen i dag, og ringte til mamma. Hun begynner sent på tirsdager, og går tur med Romeo omtrent da jeg ble ferdig på skolen. Jeg ringte mamma for å høre hva hu drev med, og riktignok var hu på vei ut på tur så da ble jeg med Romeo og mamma ut.

Romeo er nå blitt langt over 11 år. Han er fortsatt sprek som ei fole, men har jo fått et lavere aktivitetsnivå de siste årene.

Ute på turen i dag løp Romeo rundt som vanlig. Han har et fantastisk driv i travet sitt, han er fortsatt i fantastisk form. Romeo har vært nede ved Mjøsa de fleste dagene av sitt liv og han kjenner området. Han vet også om normale høflighetsregler. Han kan fort bevege seg innpå tomter til folk, men er han alene ville han faktisk aldri finne på å bort til hverken folk eller fe. Det er mange som har sagt de har sett og møtt han ute på egenhånd nede ved Mjøsa, men han har aldre kommet bort til noen. Han kjenner området og da han tok seg en tur i dag og vi gikk en anne vei, kom han tilbake en helt annen vei enn det vi hadde gått.

Hvis vi møter noen på tur sammen med Romeo er det bare å rope på han og si gå bak. Da kommer han logrende og blid mot deg og går bak  til han får et «flink gutt».

Hjemme er Romeo en flott gammel mann. Han er utrolig snill og god og han er rolig. Han har alltid vært sunn og frisk. Det finnes ingen større kosegris her i verden, ei heller ingen som drar inn større sandhauger etter tur. Han er Romeo og ingen andre er Romeo. Han gliser og smiler med hele kroppen. Han er smart og dum på en gang, og han er fantastisk.

Romeo ca 6 år

Romeo 11 år

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: