Skip to content
16. april 2011 / Julie

Growing old is mandatory; growing up is optional – Chili Davis

Romeo fyller i dag 12 år. Han feirer dagen oppe på hytta i skogen sammen med mamma. Der får han løpe så mye løs han vil, og han får gjøre akkurat som han vil hele dagen. Det meste av tiden tilbringer han alene på rusletur i skogen. Han titter innom mamma på hytta en gang i mellom, og han spiser nå han føler for det. Er ikke så værst akkurat det?

Bildet på venstresiden ble tatt i går. Gamle mannen er fortsatt like sprek ute på tur, om enn noe roligere enn før.

Romeo kom til oss da han var 8 uker gammel. Han ble født på Tøyen hos to damer fra Chile i et kull på 8 (tror jeg). Romeo var minst i kullet og fikk navnet Plutonium el Pequeno. Romeo levde et liv som familiehund til han ble 5 år, da begynte vi å trene agility. Romeo viste seg å være en hund jeg kunne lære masse av. Han elsker å trene og han er en smart hund.

Jeg og Romeo koste oss med agility. Romeo var aldri noen suksess i konkurranseringen, men vi ble juniornorgesmestere i 2005. De fleste av konkurransene våre disket vi med bravour. Men han var en fantastisk agilityhund når han ville. Han hadde den beste slalåmen jeg noen gang har sett, og han hadde fart og var fantastisk enkel å styre når ting gikk vår vei.

Da Romeo var 7 år kom Bajnok i hus. Romeo og Bajnok har en veldig lillebror/storebror dynamikk og det er veldig lite trøbbel. De koser seg stort sett sammen, Romeo spiller rollen som en storebror på ca 15, og Bajnok er lillebroren på ca 8-9. De er morsomme å studere til tider.

Romeo er fortsatt en veldig leken kar. Han kaster seg i leken så fort det er mulig, han elsker all mulig form for oppmerksomhet, og han er en fantstisk fyr. Han er en fantastisk mann.

Romeo og Bajnok "stare down" før lek

Snille, gode Romeo

Han er nå grom da

Romeo leker fortsatt med Bajnok

På et av sine favorittsteder, Harasjøen.

Gratulerer med dagen, gammern!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: