Skip to content
17. mai 2011 / Julie

17. mai plutselig

Ja, i dag var det 17. mai! Gartulerer med dagen alle sammen! 😀 Jeg var russ i år, og har hatt det veldig moro. Glemt den norske bloggen litt, men, men. Bajnok har ikke blitt glemt, og det er for så vidt det viktigste. Endelig kan jeg bevege meg rundt i vanlig klær igjen. Russebuksa er behagelig den, men den er jo ikke akkurat ren nå. Hadde planer om å ha med Bajnok i russetoget, men da tordenværet kom, så var det bedre å sende han hjem. Han bryr seg ikke om det hjemme, men når han er ute, så blir det et problem.

Ellers har det ikke skjedd så mye siden forrige gang jeg blogga. Dagene går. Treningene har blitt flyttet ut da. Det er ei stund siden. Så nå er det enklere å komme seg dit, og det er mye enklere å trene. Det viser seg at det nå fremover bare blir en dag i uka avsatt til agilitytrening på klubben, og ingen dager hvor man kan dra oppi der og trene, så jeg lurer på hvordan detta blir. Trening kun en dag i uka. Kan bli vanskelig å få noe særlig fremgang i treningen da. Det har vært to treninger i uka de siste 4-5 åra.

Til helga igjen (wow, tida går fort) skal jeg og Bajnok ned til Sverige på muditreff og utstillinger. Har ikke fått papira mine på mail enda. De burde jeg ha fått nå. Det står at bekreftelse og PM skulle sendes ut to uker før utstillingen, jeg har ikke fått noe… purremail i kveld…

I morra er det tilbake på skolen, snart er det eksamen. Det kan jo bli moro.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: